Βρεφικό φορμάκι Σούπερ ήρωας

Μαξιλάρι με παιδικό σχέδιο
24 Σεπτεμβρίου, 2019
Για το παιδί και το μωρό
Βρεφικό φορμάκι Κάπταιν Αμέρικα
25 Σεπτεμβρίου, 2019

Βρεφικό φορμάκι Σούπερ ήρωας

15.00 

Εκκαθάριση


Βρεφικό φορμάκι Σούπερ ήρωας

Προσωποποιημένο βαμβακερό Μωρουδιακό φορμάκι . Ποιότητα: 100% βιολογικό βαμβάκι, πιστοποιημένο από τον Οργανισμό ελέγχου της Ε.Ε. ΣΤΥΛ: Φάσα στο γιακά στο τελείωμα και στα μανίκια. Λαιμόκοψη τύπου φάκελος. Κλείσιμο με κουμπιά στον καβάλο. Eκτύπωση με μελάνια Κατάλληλα για βρεφικά εσώρουχα, πιστοποιημένα με Oeko—Tex® Class 1.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα εξατομικευμένο βρεφικό γιλέκο:

Μοναδικό και ιδιαίτερο: Ένα εξατομικευμένο βρεφικό ζιπουνάκι είναι ένα μοναδικό και ιδιαίτερο ρούχο που έχει προσαρμοστεί ειδικά για το μωρό που θα το φορέσει. Μπορεί να είναι ένα στοχαστικό δώρο που δείχνει στον παραλήπτη ότι νοιάζεστε και ότι έχετε αφιερώσει χρόνο για να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό μόνο για αυτόν.

Πρακτικό: Τα βρεφικά γιλέκα είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο ρούχο για νεογέννητα και μικρά μωρά. Εξατομικεύοντας ένα βρεφικό γιλέκο, μπορείτε να προσθέσετε μια επιπλέον πινελιά στυλ και προσωπικότητας σε ένα κατά τα άλλα λειτουργικό αντικείμενο.

Αναμνηστικά: Ένα εξατομικευμένο γιλέκο μωρού μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως αναμνηστικό ή αναμνηστικό που αποτυπώνει μια ιδιαίτερη στιγμή ή περίσταση στη ζωή του μωρού. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο γιλέκο για να τιμήσετε τα πρώτα γενέθλια του μωρού ή για να γιορτάσετε μια οικογενειακή γιορτή.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Βρεφικό φορμάκι Σούπερ ήρωας”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…