Βρεφικό φορμάκι με αφιέρωση για τον μπαμπά

Βρεφικό φορμάκι για πρώτα γενέθλια με όνομα και σχέδιο baby smurf.
14 Οκτωβρίου, 2018
Προσωποποιημένη σαλιάρα με όνομα
17 Οκτωβρίου, 2018

Βρεφικό φορμάκι με αφιέρωση για τον μπαμπά

15.00 

Εκκαθάριση

Βρεφικό φορμάκι με αφιέρωση για τον μπαμπά.

Ποιότητα: 100%  βαμβάκι, πιστοποιημένο από τον Οργανισμό ελέγχου της Ε.Ε. ΣΤΥΛ: Φάσα στο γιακά στο τελείωμα και στα μανίκια.Λαιμόκοψη τύπου φάκελος. Κλείσιμο με κουμπιά στον καβάλο. Eκτύπωση με μελάνια Κατάλληλα για βρεφικά εσώρουχα, πιστοποιημένα με Oeko—Tex® Class 1.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το βαμβάκι είναι ιδανικό ύφασμα για βρεφικά ζιπουνάκια:

Απαλότητα: Το βαμβάκι είναι ένα απαλό και αναπνεύσιμο ύφασμα που αισθάνεται άνετα στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος ή εξανθήματα από τα συνθετικά υλικά όπως ο πολυεστέρας ή το νάιλον.

Δυνατότητα αναπνοής: Το βαμβάκι είναι ένα αναπνεύσιμο ύφασμα που επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί γύρω από το σώμα του μωρού, βοηθώντας στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματός του και στην πρόληψη της υπερθέρμανσης.

Απορροφητικότητα: Το βαμβάκι είναι ένα εξαιρετικά απορροφητικό ύφασμα που μπορεί να απορροφήσει την υγρασία μακριά από το δέρμα του μωρού, βοηθώντας το να διατηρηθεί στεγνό και άνετο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μωρά που είναι επιρρεπή σε εξάνθημα από την πάνα ή άλλους ερεθισμούς του δέρματος.

Ανθεκτικότητα: Το βαμβάκι είναι ένα ανθεκτικό ύφασμα που αντέχει στο επαναλαμβανόμενο πλύσιμο και φθορά, καθιστώντας το μια πρακτική επιλογή για βρεφικά ρούχα που πρέπει να πλένονται συχνά.

Φυσικό: Το βαμβάκι είναι μια φυσική ίνα που είναι απαλλαγμένη από συνθετικές χημικές ουσίες ή βαφές, καθιστώντας το μια ασφαλέστερη και πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για βρεφικά ρούχα.

Συνολικά, το βαμβάκι είναι μια εξαιρετική επιλογή για βρεφικά ρούχα επειδή είναι απαλό, αναπνεύσιμο, απορροφητικό, ανθεκτικό και φυσικό. Είναι ένα ύφασμα που μπορεί να βοηθήσει τα μωρά να είναι άνετα και υγιή και είναι απαλό με το λεπτό δέρμα τους.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Βρεφικό φορμάκι με αφιέρωση για τον μπαμπά”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…