Πολιτική Απορρήτου

Αυτή η η σελίδα αποκαλύπτει τις πρακτικές απορρήτου για του dwraki.gr. Αυτή η ειδοποίηση απορρήτου ισχύει μόνο για τις πληροφορίες που συλλέγονται από αυτόν τον ιστότοπο και σας ενημερώνει για τα ακόλουθα:

  • Τι στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης συλλέγονται από εσάς μέσω του ιστότοπου, πώς χρησιμοποιείται και με ποιον μπορεί να μοιραστεί.
  • Τι επιλογές έχετε στη διάθεσή σας σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας.
  • Οι διαδικασίες ασφαλείας που ισχύουν για την προστασία της κατάχρησης των πληροφοριών σας.
  • Πώς μπορείτε να διορθώσετε τυχόν ανακρίβειες στις πληροφορίες.

Συλλογή πληροφοριών, χρήση και κοινή χρήση

Είμαστε οι μοναδικοί κάτοχοι των πληροφοριών που συλλέγονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Έχουμε μόνο πρόσβαση σε  πληροφορίες που μας δίνετε εθελοντικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλης άμεσης επαφής με εσάς. Δεν θα πουλήσουμε ή ενοικιάσουμε αυτές τις πληροφορίες σε κανέναν. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να σας απαντήσουμε σχετικά με το λόγο για τον οποίο επικοινωνήσατε μαζί μας. Δεν θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους εκτός της οργάνωσής μας, εκτός εάν είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του αιτήματός σας, π.χ. να παραδώσει μια παραγγελία. Εάν δεν μας ζητήσετε να μην σας απαντήσουμε, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο μέλλον για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις προσφορές, τα νέα προϊόντα ή τις υπηρεσίες ή τις αλλαγές αυτής της πολιτικής απορρήτου.

Η πρόσβασή σας και ο έλεγχος των πληροφοριών

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τυχόν μελλοντικές επαφές από εμάς ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να κάνετε τα παρακάτω ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , του αριθμού τηλεφώνου και άλλων τρόπων που παρέχονται στην ιστοσελίδα  μας:

  • Δείτε ποια δεδομένα έχουμε για εσάς, αν υπάρχουν.
  • Αλλάξτε / διορθώστε τυχόν δεδομένα που έχουμε σχετικά με εσάς.
  • Σας διαγράφουμε τα δεδομένα που έχουμε σχετικά με εσάς.
  • Εκφράστε οποιαδήποτε ανησυχία έχετε σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας.

Ασφάλεια

Λαμβάνουμε προφυλάξεις για την προστασία των πληροφοριών σας. Όταν υποβάλλεται ευαίσθητες πληροφορίες μέσω του ιστότοπου, οι πληροφορίες σας προστατεύονται τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και εκτός σύνδεσης.

Όπου συλλέγουμε ευαίσθητες πληροφορίες (όπως δεδομένα πιστωτικών καρτών), αυτές οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και μας μεταδίδουν με ασφαλή τρόπο. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αναζητώντας ένα εικονίδιο κλειδώματος στη γραμμή διευθύνσεων και αναζητώντας “https” στην αρχή της διεύθυνσης της ιστοσελίδας.

Ενώ χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση για την προστασία ευαίσθητων πληροφοριών που μεταδίδονται στο διαδίκτυο, προστατεύουμε επίσης τις πληροφορίες σας εκτός σύνδεσης. Μόνο οι εργαζόμενοι που χρειάζονται τις πληροφορίες για να εκτελέσουν μια συγκεκριμένη εργασία (για παράδειγμα, τιμολόγηση ή εξυπηρέτηση πελατών) έχουν πρόσβαση σε προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία. Οι υπολογιστές / διακομιστές στους οποίους αποθηκεύουμε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες διατηρούνται σε ασφαλές περιβάλλον.

Αν νομίζετε ότι δεν τηρούμε αυτήν την πολιτική απορρήτου, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως μέσω τηλεφώνου στο 211 4105 334 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.